L’Europa ha sortit disposat a portar la iniciativa del joc a Sabadell. El filial arlequinat s’ha plantat molt bé sobre la gespa i ha mantingut l’equilibri en el marcador durant tot el partit. Les ocasions més clares han estat per al conjunt escapulat. A la segona meitat semblava que el gol cauria de la banda dels graciencs, però després de diversos avisos ha arribat l’expulsió de Javi Iglesias, que ha vist la segona groga. Tot i això, l’Europa ha continuat dominant i en els últims minuts ha reclamat un penal que l’àrbitre no ha xiulat.

CE SABADELL B: Sergio, Parera, Guillem, Estellés, Pol, Adri Díaz (Josep, 57′), Max, Ferreira, Manel, Sandro (Cesc, 57′) i Ñito (Borreda, 81′).

CE EUROPA: Gianni, Dot, David López, Cano, Javi Iglesias, Uri, Rovira (Pedro Bilbao, 72′), Fran Bea (Padilla, 61′), Poves (Abel Rita, 61′), Guzman i Montoro.

ÀRBITRE: Raúl Calle Martínez (Baix Llobregat) assistit per Miguel Ángel Moreno Villaécija i Javier Fernández Ruiz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Parera, Estellés i Ñito (Sabadell B) i a David López, Cano, Padilla i Javi Iglesias -dues i expulsió minut 66′- (Europa).

GOLS: cap.