MONTSE AYATS presidenta de la Setmana del Llibre en Català "Aquesta és una fira que la programació té a veure amb els expositors amb activitats que són per un públic infantil, per adults, itineraris, lectures en veu alta.." JOSEP COTS Edicions 1984 "A banda del Sant Jordi no hi ha cap més efemèride o fira que agrupi o intenti agrupar a tota la mostra de tota l'edició en català" "És una cita ineludible que des de que el van començar a fer, cada any crec que és important llegir en català i reivindicar-ho també".

A banda dels 127 expositors -que representen un 21 % més que el 2014- cada plaça disposarà d’un escenari, on tindran lloc diferents activitats com presentacions, debats, lectures, contacontes i recitals.

Hi ha programades 280 activitats, 50 més que l’any passat, entre els quals destaca una sessió dedicada a la candidatura de Barcelona a ciutat literària de la Unesco. Tot, amb la voluntat de superar el nombre de visitants i la facturació de l’edició anterior. L’any passat van visitar la mostra 28.000 persones i es van facturar 270.000 euros.

En el marc de la Setmana del Llibre també s’instal·larà l’iQuiosc.cat, un espai de 100 m2 amb una mostra de més de 500 capçaleres editades en català.