L'Alfons és de Cardona i ha decidit passar uns dies a Barcelona amb la seva autocaravana. A dins hi té de tot, hi està com a casa: un llit ampli, una dutxa, un bany i fins i tot una televisió. Ha decidit instal·lar-se en aquest aparcament del carrer de la Llacuna, un dels tres que hi ha a Barcelona que permeten autocaravanes. Té un cost de 20 euros al dia, però només permet estacionar, no té cap servei per a aquest tipus de vehicles. ALFONS TRULLOLS "Faltaria que fos a l'aire lliure, Per als qui volen més serveis com aigua, electricitat, dutxes i Wi-Fi, a Sant Adrià de Besos hi ha una àrea amb més recursos i un cost de 30 euros diaris. És l'única zona d'aquestes característiques a tocar de Barcelona. La majoria dels clients són estrangers que tot i disposar de més facilitats no en tenen prou. ERIC GOREN turista francès "No està gaire bé. Hem tingut problemes amb els lavabos i les dutxes. No és gaire funcional." Els qui opten per viatjar amb aquestes cases sobre rodes demanen que la ciutat es prepari millor per acollir aquest tipus de turisme.

Barcelona és una ciutat que no està tan preparada com algunes de les grans capitals europees per acollir turistes que viatgen en autocaravana. Aquí, la majoria són estrangers i paguen entre 20 i 30 euros per estacionar-les. De llocs per fer-ho, n’hi ha ben pocs. L’espai més ben preparat és a tocar de Sant Andrià de Besòs. Allà els clients disposen de lavabos, dutxes, electricitat, aigua i Wi-Fi, però tot i això alguns dels turistes creuen que les instal·lacions no estan en prou bon estat i resulten poc funcionals. Reclamen per aquesta raó que se n’habilitin més i millors a la resta de la ciutat.

Aquest és, tanmateix, l’estacionament de la zona de Barcelona amb més serveis. A banda hi ha aparcaments també a Montjuïc, al costat del Poble Espanyol, i al carrer de la Llacuna, al Poblenou. També a Sant Martí hi ha un aparcament subterrani al passeig de Garcia Faria.