No va poder ser i el Poble Sec, de la Tercera Catalana, no va poder donar la sorpresa davant el Suburense, equip dues categories per sobre i va caure per 1 gol a 4. Marc Cols va avançar l'equip de Sitges al minut 15 i els barcelonins, tot tenir diverses oportunitats per empatar, no van poder fer-ho. Edgar, al 34, va aconseguir el 0 a 2 que posava les coses molt difícils per als de La Satàlia. Tot i la xerrada tècnica al descans, els intents per apropar-se al marcador van ser infructuosos i el partit es va acabar quan l'àrbitre va assenyar penal en aquesta acció de Josep Blay sobre Geri, que va significar l'expulsió del defensa del Poble Sec. El mateix Geri va transformar el 0 a 3, que es va ampliar amb el quart gol de Marc Sardà, amb un xut potent i col·locat. Marc Aymerich va fer l'1 a 4 definitiu. DÍDAC VIDAL, entrenador del CE APA POBLE SEC "Puc estar orgullós dels meus jugadors, perquè en totes les accions de joc, amb un rival millor que nosaltres, hem pogut disputar, defensar i estar molt junts, però a pilota parada hem comès erros que ens han costat."