Des d’aquest dissabte, els vehicles particulars i els autobusos comparteixen l’únic carril de la ronda del General Mitre que resta obert a causa de les obres que s’hi fan per millorar la xarxa elèctrica de la ciutat. En concret, s’hi construeix un prisma elèctric de la xarxa d’alta tensió que transcorre pel subsòl de la ronda del Mig.

Les obres permetran connectar les subestacions elèctriques de Collblanc i de Trinitat, amb l’objectiu d’evitar futures apagades i fer la ciutat menys vulnerable davant de possibles fallades del sistema. A causa dels treballs, ara concentrats al tram comprès entre els carrers del Putxet i Saragossa, només quedarà inalterat el carril bus en sentit Besòs, que hauran de compartir autobusos i vehicles d’ús particular. En canvi, no hi haurà cap alteració en sentit Llobregat.

A banda de les afectacions al trànsit, els usuaris de la línia de bus H6 que l’agafen habitualment a la parada Mitre/Saragossa s’hauran de desplaçar uns 50 metres més endavant, ja que queda anul·lada. El punt de parada provisional se situa entre els carrers de Saragossa i de Vallirana.

Aquestes intervencions se sumen a una primera fase d’obres ja implantada entre els carrers de Balmes i de Ríos Rosas, que també han suposat la reducció dels carrils oberts a la circulació. Totes dues afectacions al trànsit duraran fins al proper diumenge 23 d’agost. Les actuacions a la ronda del General Mitre s’engloben en el conjunt d’obres previstes a la ciutat durant el mes d’agost.