El jazz ha estat, sense dubte, el protagonista de la nit. Magnolia ha tenyit El Born d'aires americans, que rememoren el Broadway dels anys 50. El quartet, liderat per la veu i el carisma de la barcelonina Myriam Swanson, interpreta un repertori clàssic amb temes de grans cantants de la història del jazz impregnat, però, de l'estil de cadascun dels membres del grup. MYRIAM SWANSON, cantant de Magnolia "A mi el jazz sempre m'ha agradat molt i és una paraula molt gran, llavors intento acostar-m'hi a poc a poc, però el que em transmet aquest repertori és molt alegria i és una música celebrativa totalment." Magnolia va néixer fa poc més de dos anys i, després d'un temps dedicat a la recopil·lació de cançons, ara el grup presenta el seu primer treball conjunt, que també inclou temes propis. El treball, anomenat "That's a Plenty", ha estat enregistrat al Jamboree de Barcelona, un lloc que, per als membres del grup, és com tornar a casa. "Per segon any consecutiu, el Mas i Mas Festival repeteix a El Born. Sota el lema "Sona el món i torna al Born", durant el mes d'agost, 9 artistes hi repassaran el seu repertori. Us ho ha explicat, des d'El Born Centre Cultural, Laura Oliver."

Myriam Swanson ja havia actuat en altres festivals com el Black Music Festival o al Festival de Pedralbes amb el guitarrista Amadeu Casas. En aquesta ocasió dins el Mas i Mas Festival, la cantant no ha actuat sola sinó amb Francesc Capella al piano, Paco Weht al contrabaix i Anton Jarl a la bateria, que formen part del seu nou projecte Magnolia.

Des de ben jove, Myriam Swanson va descobrir que volia dedicar-se al jazz i treballar la seva veu. Després de pertànyer a l’escena underground barcelonina, el 1996 va entrar en contacte amb el saxofonista i compositor Dani Nel·lo, que li va permetre debutar professionalment i també li va impartir classes magistrals de blues, jazz i rhythm-and-blues. Posteriorment, entre el 2009 i el 2011 es va convertir en la veu principal de les Taboo Burlesque Nights de la Sala Apolo.