El carril bus de la Gran Via està, des d'avui, desert. S'hi ha tallat al trànsit entre la plaça d'Espanya i el carrer de la Química, en sentit Llobregat, i els vehicles es concentren als dos carrils centrals. Per evitar confusions s'ha instal·lat un guarda-rails que hi impedeix l'accés. En conseqüència, els autobusos es desvien per la calçada lateral i això ha obligat a traslladar les parades a la vorera dreta. L'únic que no en resulta afectat és l'Aerobús, que continua pel carril central. CONCHI GRANDE, usuària de l'autobús "Saliendo de casa he visto aquí mucha gente, y entonces he mirado y he visto que estaba la parada del autobús. No hay marquesina, molesta el sol, como puedes ver la gente se pone ahí atrás para ir a la sombra..." El que s'està fent en aquest tram és renovar el paviment del carril bus, unes obres que s'allargaran fins al 28 d'agost. Una altra artèria que també resulta afectada pel mateix motiu és la Diagonal, a l'altura de Palau Reial, i també en sentit sortida. "De moment, avui les obres d'aquest punt no afecten el pas d'autobusos. Segons ha informat l'Ajuntament, però, quan s'hagi d'anul·lar alguna parada, la circulació de busos es traslladarà al carril lateral". Més a l'interior de la ciutat i per causes ben diferents, també es faran treballs a la ronda del General Mitre, al carrer de l'Escorial i al de Sant Joan Bosco. En aquests punts s'hi està instal·lant una xarxa d'alta tensió. Pel que fa a la ronda del Mig les obres se centren a canviar la reixa de recollida d'aigües del túnel que travessa l'avinguda Diagonal. Finalment, a Horta comencen avui les obres de pavimentació al carrer del Llobregós.

El carril bus de la Gran Via està desert ja que s’ha tallat al trànsit entre la plaça d’Espanya i el carrer de la Química, en sentit Llobregat, i els vehicles es concentren als dos carrils centrals. Per evitar confusions s’ha instal·lat una barrera de seguretat que hi impedeix l’accés. En conseqüència, els autobusos es desvien per la calçada lateral i això ha obligat a traslladar les parades a la vorera dreta. L’únic que no en resulta afectat és l’Aerobús, que continua pel carril central.

En aquest tram s’està renovant el paviment del carril bus, unes obres que s’allargaran fins al 28 d’agost. Una altra artèria que també resulta afectada pel mateix motiu és l’avinguda Diagonal, a l’altura de Palau Reial, i també en sentit sortida. De moment, aquest dilluns les obres d’aquest punt no afecten el pas d’autobusos. No obstant, segons ha informat l’Ajuntament, quan s’hagi d’anul·lar alguna parada, la circulació de busos es traslladarà al carril lateral.

Més a l’interior de la ciutat i per causes ben diferents, també es faran treballs a la ronda del General Mitre, al carrer de l’Escorial i al de Sant Joan Bosco. En aquests punts s’hi està instal·lant una xarxa d’alta tensió. Pel que fa a la ronda del Mig les obres se centren a canviar la reixa de recollida d’aigües del túnel que travessa l’avinguda Diagonal. Finalment, a Horta també comencen aquest dilluns les obres de pavimentació al carrer del Llobregós.