El Júpiter, nou equip de la Tercera Divisió aquesta temporada, va saber jugar de tu a tu contra un veterà de la categoria, el Vilafranca. Kuku va demostrar la qualitat que té, però no va poder inaugurar el marcador per als de Juanjo García. Els del Penedès també van tenir opcions de fer gol, però el partit va acabar amb empat a zero. En la tanda de penals, el Júpiter va estar més encertat i va superar el rival per 3 a 2. En el segon enfrontament, el Cornellà, de la Segona Divisió B, va fer valer la teòrica superioritat, però el partit no va quedar sentenciat fins al minut 37, quan Bartu va fer l'únic gol de l'enfrontament. El tercer i definitiu matx havia de decidir qui passava a semifinals i el partit va tenir un protagonista: Pau Darbra, que va obrir i tancar el marcador. L'1 a 0 va arribar al minut 10 amb un xut creuat que Marcos no va poder aturar. El Cornellà, però va empatar al 27. Antonio Pelegrín, a la sortida d'un córner, va fer l'empat a un que classificava, momentàniament, l'equip verd. Però només tres minuts més tard, una bona acció de Kuku la va culminar un altre cop Pau Darbra per fer el 2 a 1 definitiu.