El Sant Andreu va encarrilar el partit ben aviat. Al primer minut de joc, penal de Dowi sobre Yagüe. El capità Melo Cortés va ser l'encarregat de fer pujar el 0-1 al marcador. Els de Toni Escudero van buscar l'empat a pilota aturada i a través d'un inspirat Velillas. El que va arribar, però, va ser el segon dels de Manolo Márquez. Una gran jugada col·lectiva dels quadribarrats va acabar als peus d'Hugo Fernández, que amb un xut ajustat al travasser va ampliar la diferència. La segona part va arrencar igual que la primera. Penal, ara a favor del Muntanyesa que Juanlu no va encertar a materialitzar. Els groc-i-negres no van abaixar els abraços i a 20 minuts del final, Juanlu, ara sí, va enviar al fons de la xarxa una gran rematada. La Monta va buscar l'empat fins al final però el Sant Andreu, amb molts juvenils damunt la gespa, va aguantar el definitiu un a dos.

CF Muntanyesa (1): Tato, Joshua, Fran (Segarra, 86’), Dowi (Romano, 46’), Aleix, Rubén, Toni (Alberto, 46’), Uri (Jandro, 46’), Juanlu, Antonio (Dani, 59’) i Velillas.

UE Sant Andreu (2): Fuentes, Jordi Méndez, Noguera (Carlos Martínez, 64’), Aitor Torres, Borges, Melo, Roca (Joel, 55’), Pluvins (Jose, 84’), Yagüe (Toni Larrosa, 77’), Hugo (Guille, 71’) i Payán.

Marcador: 0-1, 1’, Melo (p); 0-2, 27’, Hugo; 1-2, 71’, Juanlu.

Àrbitre: Ferrero Mansilla (Catalunya). Va amonestar els locals Dowi (1’), Aleix (3’), Rubén (52’) i Joshua (90’) i als visitants Yagüe (3’), Pluvins (13’), Borges (48’) i Melo (52’).