La formació clàssica de Yadira Ferrer conjugada amb la seva forta influència cubana converteix els concerts de la cantant en una proposta de música vibrant. Ferrer, que ja va actuar a les Nits Gaudí el passat 11 de juliol, ha tornat a pujar a l’escenari per guanyar-se el públic amb la seva veu.

Yadira Ferrer està activament implicada en el moviment coral i líric a Cuba, el seu país d’orígen. La cantant està especialitzada en la direcció de cors i està titulada en cant clàssic, ha estudiat en prestigioses escoles de cant de l’Havana i a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Aquest és el segon estiu que se celebren les Nits Gaudí. Fins a setembre el públic podrà gaudir de concerts a la torre Bellesguard, l’obra més desconeguda d’Antoni Gaudí a la ciutat. Els dimecres estan dedicats als concerts de blues; els dijous, de jazz; els divendres, de flamenc; i els dissabtes hi sonen músiques del món.

A més dels concerts habituals hi ha les Nits Premium, en què al juliol han actuat Els Amics de les Arts i Mishima. A l’agost pujaran a l’escenari Andrea Motis & Chamorro (18 d’agost) i un mes després ho farà Jarabe de Palo (15 de setembre).