Maria del Mar Bonet ha tornat per segon any al Festival Mas i Mas. MARIA DEL MAR BONET, cantautora "Encantada i honorada de que em demanin de venir al Mas i Mas. És un festival molt maco i on estàs al cor de Barcelona amb la gent, vénen amics. És tot un plaer." Aquest cop ho ha fet acompanyada de Dani Espasa i Antonio Sánchez, músics amb els quals ha treballat tota la vida. L'espectacle que presenten es diu "Homenatges" "Són cançons de diferents cantants que a mi m'agraden, amb els que he treballat, els que m'estimo, hi ha moltes coses diferents" Així, el públic va poder escoltar lletres d'Ovidi Montllor, Milton Nascimiento o Bruce Springsteen amb la veu de la cantautora mallorquina. "Des de que ella va començar a cantar amb els setze jutges ja li he anat seguint sempre la seva trajectòria" "La veu, la veu. La veu és imponent" "Que recorda al mar, al blau, al cel, al Mediterrani." "Treu de poetes i els musica i m'agrada moltíssim" Maria del Mar Bonet repeteix el concert aquest vespre al Born Centre Cultural.

Feia més d’un any que Maria del Mar Bonet no actuava a Barcelona, però aquest dissabte ho ha fet amb cançons de músics com Ovidi Montllor, Guillem d’Efak, Joan Manuel Serrat, Milton Nascimento, Bruce Springsteen o Mikis Theodorakis, entre d’altres. A tots aquests músics els ha inclòs dins del seu repertori, perquè segons Bonet formen part de la seva “vida personal, musical i humana”.

A la cantant l’han acompanyat Dani Espasa al piano, acordió i cor, i Antonio Sánchez a la percussió. Maria del Mar Bonet repeteix el concert aquest diumenge al vespre al Born Centre Cultural.

Durant els caps de setmana d’agost la Sala Moragues, un espai de l’antic Mercat del Born, oferirà concerts de diferents estils entre els quals hi ha pop, jazz i música brasilera. Es podran escoltar, dins de la programació del Mas i Mas Festival, cantants i grups com Myriam Swanson o La Locomotora Negra.