En Salvador ha vingut al passeig marítim en cotxe. Tot i ser un dissabte del mes d'agost, no s'estalvia el tiquet de l'àrea blava. A la platja, se segueix pagant. "Que aquesta zona continuï sent de pagament durant l'agost és per regular la demanda, és a dir la demanda és forta a la platja, la gent ve en cotxe a la platja. Potser s'haurien d'acostumar a venir en transport públic" Però no tots els conductors ho veuen tan bé com ell... "Fatal, porqué a parte de que todos los vecinos que vivimos en la zona nos vemos obligados a pagar de una forma que nosotros de alguna forma ya pagamos los impuestos" "Les platges de Barcelona mantenen les zones blaves de pagament durant el mes d'agost. Però no és l'únic punt, a llocs com la Sagrada Família o bé el nucli antic es mantenen les tarifes fins i tot durant les vacances" L'objectiu és evitar que aquestes àrees de més concurrència no omplin les places d'aparcament de visitants. Però els veïns no estan d'acord amb aquesta mesura. "Perjudica la gent que viu aquí i no tant els turistes sinó la gent que viu aquí i que no se'n va de vacances sinó que està per aquí" "Em sembla molt malament perquè a l'agost hi ha aquí molta gent que ve a treballar" Fora dels punts més turístics, les àrees d'aparcament regulat seran gratuïtes durant tot el mes i els qui hi viuen ho agraeixen. "Per a mi és genial que es faci aquesta mesura perquè durant aquest mes et permet estar molt més tranquil a l'hora d'aparcar el cotxe." "Em sembla perfecte i ens beneficiem si més no els que a l'agost estem aquí." Pel que fa a les àrees de residents es mantenen exclusives per als veïns de cada zona.

Des de l’1 fins al 31 d’agost les zones verdes, aquelles on els veïns tenen prioritat d’aparcament, són gratuïtes per adaptar-se a les necessitats de la ciutat durant aquest mes. La gratuïtat temporal anul·la els horaris regulats d’aparcament d’aquestes àrees. De totes maneres, es mantindrà la regulació de zones exclusives per a residents, on només poden estacionar els veïns.

Algunes zones d’àrea blava també són gratuïtes durant aquest mes, però segueixen sent de pagament les que es troben delimitades pel carrer del Comte d’Urgell, l’avinguda Diagonal, el passeig de Sant Joan, el passeig de Colom i l’avinguda del Paral·lel. També, entre d’altres, s’haurà de pagar en zones com ara els voltants de la Sagrada Família i la Barceloneta, la plaça del Doctor Andreu, l’avinguda de Joan XXIII i els voltants del Recinte Modernista i de l’Hospital de Sant Pau.


La regulació de les zones blaves exclusives per a autocars es mantindrà durant tot l’agost com algunes de les zones com el carrer de les Camèlies, l’avinguda Diagonal amb el carrer de Padilla o la carretera de Miramar.

Per segon any consecutiu s’ha instal·lat un codi QR informatiu en tots els parquímetres per saber quines zones segueixen sent de pagament.