Enguany el festival és gratuït, tot i que les 10.000 entrades es van exhaurir fa dies. Els organitzadors volen que a partir d’ara es faci a Glòries perquè creuen que l’espai és molt adequat tant per a les famílies que volen gaudir de les activitats diürnes com pels aspectes mediambientals. Durant aquest dissabte a la tarda s’han fet concerts que han servit per escalfar l’ambient abans de les actuacions de la nit.

Els caps de cartell dels concerts d’aquest dissabte a la nit són els noruecs Kakkmaddafakka. També hi actuen Disaster in the Universe, Ramón Mirabet i Jack Savoretti.

Alguns dels tallers estan enfocats a temes ambientals ja que, aquest és un tema important en el festival que vol distingir-se per la seva vessant sostenible. Entre els tallers en podem trobar un de construcció d’objectes a partir de materials reciclats, un altre d’enginyeria robòtica per a nens i una sessió de cuina basada en fruites i verdures.

L’espai disposa d’una zona de restauració amb plats elaborats amb productes frescos i de proximitat que segueixen la línia del festival.