La d’avui és la segona edició del No Limits Motor Tour, una activitat pensada per a persones amb alguna discapacitat però també per a aquells que condueixen vehicles ecològics com cotxes elèctrics o híbrids. D’aquesta manera es dóna a conèixer alhora la conducció de vehicles ecològics i la d’aquells que són adaptats per a persones amb discapacitat física (molts dels quals, també elèctrics). Diverses marques hi participen donant a conèixer els seus vehicles.

Els equips estan formats per un pilot i un copilot que han de passar per vuit controls, situats en llocs emblemàtics de la ciutat. No guanya qui arribi abans a la meta, situada al “village” del moll de la Marina, sinó aquell que esculli el millor circuit: els controls menys cèntrics o seleccionats per menys participants donen més punts. Els 25 participants a la gimcana recorren aquests punts intentant no haver descomptar-ne tampoc cap penalització.

Entre les activitats paral·leles a la prova, que tenen lloc durant tot el dia al “village”, hi ha un circuit de Segway i cadires de rodes, rutes amb “handbikes”, una exhibició de dansa integrada, una mostra de roba adaptada, etc. També hi ha estands d’empreses d’automòbils i de tecnologia que ofereixen productes pensats per persones amb discapacitat.