Els Bombers de Barcelona i els Mossos d’Esquadra han estat alertats al voltant de les 10 h per diversos veïns que han vist un home nu molt a la vora del terrat de l’edifici. L’home estava molt nerviós, semblava fora de si. En arribar al lloc dels fets, els bombers han desplegat a terra una superfície inflable per esmorteir el cop en cas de caiguda. Amb una escala, han començat a pujar a la part alta de l’edifici per rescatar-lo.

Els equips sanitaris s’han fet càrrec de l’home i l’han conduït a l’hospital per practicar-li el corresponent examen físic i psicològic, mentre els Mossos d’Esquadra inspeccionaven el lloc per aclarir les circumstàncies del fet. A l’interior de l’habitatge de l’home, la policia ha trobat gran quantitat de substàncies estupefaents i ha detingut l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els Mossos d’Esquadra han assumit la investigació del cas i tenen previst interrogar el detingut en relació amb la droga trobada, una vegada la seva situació mèdica ho permeti.