Hi seran presents no només la cúpula municipal sinó també els principals agents socials i econòmics relacionats amb aquesta problemàtica. Una reunió que arriba enmig de les trobades que Ada Colau està fent amb els responsables de les entitats bancàries, divendres passat amb CaixaBank i aquest dilluns amb Bankia.

L’alcaldessa els ha demanat que aturin els desnonaments pendents i que s’impliquin en l’ampliació del parc d’habitatges de lloguer social. En una entrevista ahir a La Sexta, Colau els va fer una advertència i els va dir que si no mouen fitxa, l’Ajuntament impulsarà les mesures necessàries per frenar els desnonaments.

En una entrevista al programa ‘El Intermedio’, Colau va explicar les reunions amb els representants de Bankia i CaixaBank. “Necessitem la seva màxima col·laboració contra els desnonaments i per construir un parc d’habitatge públic potent”.

L’alcaldessa de Barcelona va dir que el bon estat de les finances municipals contribuirà a assolir aquest objectiu i va qualificar d’anomalia “que el consistori tingui superàvit en plena crisi i tants drets bàsics per atendre”.