El conductor del bus turístic, que venia de cotxeres i encara no havia entrat en servei, s’ha aturat al carrer de Balmes perquè no es trobava bé i necessitava anar al lavabo. Ha deixat el vehicle tancat i bloquejat amb el fre d’estacionament i l’auxiliar de parada.

Mentre el conductor anava al lavabo, els brètols han obert l’autobús i han aconseguit arrencar-lo. Baixant per Balmes, han recorregut uns 500 metres, creuant la Gran Via i la ronda de la Universitat, però només agafar el carrer de Pelai han topat amb un cotxe que hi havia aparcat just davant de la botiga C&A.

 

Llavors, els lladres han baixat del vehicle i han marxat corrent per la vorera fins arribar al McDonald’s, on s’han refugiat en un primer moment per escapolir-se de la gent que els havia vist. La Guàrdia Urbana i TMB estan investigant els fets i mirant de localitzar els autors de la bretolada. L’autobús ha estat remolcat per una grua de TMB fins a la cotxera d’Horta.

Aquesta tarda, TMB ha denunciat els fets, que no han provocat danys personals però sí materials: a banda dels del cotxe amb què han topat, l’autobús té malmesa la porta de passatge, un intermitent i part del vidre davanter.