L’exterior de L’Auditori de Barcelona s’ha omplert de gent de totes les edats que volien acompanyar el seu vermut de diumenge amb música de jazz. En aquesta ocasió, les melodies han anat a càrrec de la Dream Big Band, una orquestra “formada pels millors músics de Catalunya”, segons el seu director Vicens Martín.

Vicens Martin, a més de director de l’orquestra, és el compositor de les peces que formen la ‘Suite Barcelona’. Explica que  necessitava fer una obra instrumental “per tal de mostrar el talent, la creativitat i la capacitat d’improvisació” dels seus músics. A més a més d’això, l’objectiu del nou projecte és “aconseguir que la gent tanqui els ulls i s’imagini tots els espais de la ciutat” que formen part de la infantesa i la joventut de l’autor.

L’orquestra ja havia ofert altres espectacles en els darrers anys, com per exemple, l’inspirat en una selecció de poemes de Josep Carner, anomenat ‘Els fruits saborosos’ o el de ‘100 anys de Frank Sinatra’ amb la col·laboració de Bruno Oro.

Els Martini Vermut Jazz, organitzat per L’Auditori conjuntament amb l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, s’ha celebrat cada diumenge de maig i juny fins avui, amb gran èxit de públic.