MIQUEL RODRÍGUEZ, director general del 080 Barcelona Fashion "Vindrà des de New York a Barcelona. Està entusiasmada de vindre, nosaltres de que vingui. Li han parlat tan bé del 080 que no vol deixar de viure'l i de veure'l."

L’Open Area s’ubicarà a la gespa de l’estadi i inclourà caravanes de menjar i música en directe. Les estimacions de l’organització és que diàriament hi puguin passar unes 2.000 persones i que sumant-hi l’assistència a les passarel·les s’arribi a una xifra de 15.000 persones. La passarel·la per on es faran les 35 desfilades s’aixecarà a tocar de la tribuna de l’estadi. Serà un espai privat i cobert i els espectadors s’asseuran a la graderia, que tindrà capacitat per a un miler de persones.

El pressupost es manté en 1,3 milions d’euros però augmenta el nombre de patrocinadors. En el capítol de novetats hi ha la convocatòria del premi nacional a la millor col·lecció de la passarel·la, que s’afegeix al premi que s’atorga al millor dissenyador novell.

Mango obrirà, com és habitual, les desfilades amb una festa posterior que donarà el tret de sortida oficial al certamen.

Cada any es busca alguna presència internacional de prestigi i aquesta vegada s’ha convidat  Iris Apfel, dissenyadora i decoradora que amb 91 anys és considerada una llegenda viva de l’estil.