Els australians Twerps, els grups Hiss Golden Messenger o The Ghost of a Saber Tooth Tiger, a més dels catalans Ferran Palau, Les Sueques o Germà Aire són algunes de les més de 20 bandes que es podran sentir a Els Vermuts del Primavera al Parc, les actuacions gratuïtes diürnes que ha programat el festival al recinte de la Ciutadella.

A banda dels concerts a l’aire lliure, el Primavera Sound també visita els clubs. Al llarg de la darrera setmana de maig, la Sala Apolo, La [2], BARTS i BARTS Club rebran la visita dels danesos Iceage, els barcelonins Boreals i The Suicide of Western Culture, a més de grups com Ibeyi, Har Mar Superstar, Ratking, Rebeka o Say Yes Dog. En la jornada de clausura del diumenge 31 de maig La [2] d’Apolo celebrarà els 25 anys del segell barceloní BCore amb la música de Dulce Pájara de Juventud, Greus i Salvaje Montoya.

També seran escenari de concerts el barri del Born, on té la seu la Botiga del Primavera Sound, i l’Hotel Pulitzer, situat a tocar de la plaça de Catalunya. A més, les setmanes prèvies a l’esdeveniment musical també acolliran actuacions barris com el Poble-sec o el Clot i una quinzena de bars de la ciutat.

El Primavera també es fa un lloc al cinema

El Primavera s’alia un any més amb el festival In-Edit i programa projeccions gratuïtes de documentals de temàtica musical al Cinema Maldà. Durant tres dies, del 22 al 24 de maig, s’hi podran veure els audiovisuals ‘Wild combination: Arthur Russell’, ‘The extraordinary ordinary life of José González’ i ‘Blixa Bargeld – Das letzte Biest am Himmel’.