Per poder sortir al mercat a Apple Store per a sistemes iOS i a Google Play per a Android, se n’han fet dues versions, adaptades a les polítiques de contingut de les plataformes. El protagonista de la que està disponible a Google Play és en Pitu, un ninot que recorda la forma d’un penis i que dispara preservatius per lluitar contra els virus. A l’Apple Store, el protagonista és en Tupi. La seva forma és lleugerament diferent però també dispara preservatius.

Tant en un cas com en l’altre, l’usuari pot comprar més preservatius per guanyar efectivitat en els atacs i píndoles per obtenir més protecció a la botiga virtual disponible dins de l’aplicació. També es poden comprar ítems per personalitzar els protagonistes com l’usuari desitgi: gorres, pantalons, sabates, tatuatges, etc.

Amb aquesta iniciativa, a més d’obtenir fons, es vol aprofitar l’entorn virtual i lúdic del joc per promoure l’ús del preservatiu com a principal eina per evitar la transmissió del VIH, i el concepte del tractament antiretroviral també en l’àmbit de la prevenció. L’aplicació ha estat realitzada pel programador Jordi Herms, i compta també amb la col∙laboració de Joan Dausà, que n’ha compost la banda sonora.

La iniciativa s’ha presentat amb una gala al Palauet de Barcelona a la qual han assistit, entre d’altres, l’alcalde, ​​Xavier Trias, i els padrins de la iniciativa: l’exfutbolista Carles Puyol, el presentador Jesús Vázquez, l’actor Carles Sans i el productor Toni Cruz.