El partit ha començat amb una galleda d’aigua freda amb el gol de Guardiola, que ha posat l’Eldenc al davant en el marcador. Els andreuencs han lluitat i el premi ha arribat amb una falta magistral d’Ibon abans del descans. En la segona part, festival de gols. Yahvé ha tornat ha avançar els visitants, però els homes entrenats per Miguel Álvarez tenien clar que si perdien, eren matemàticament equip de Tercera. Ton Alvover en el 71 i Bruno en el 77 han capgirat el marcador. La remuntada estava servida però quan faltaven sis minuts per al final, Chupe ha tornat a empatar. 3 a 3, peu i mig a la Tercera Divisió, nervis i sorpresa. Per fi, una de bona que ja li tocava al Sant Andreu. En el minut 94, en l’últim sospir del temps afegit, Guzmán ha fet el 4 a 3 del deliri. Una victòria que no treu l’equip del pou però que fa aplaudir els aficionats com si d’una copa es tractés, i d’un equip que marxa content com si res del que li passa al Sant Andreu aquest any fos veritat. La setmana que ve potser seran equip de Tercera o potser continuaran lluitant per una salvació que sembla impossible, però avui tothom pensava que mentre hi hagi vida i haurà esperança.