ADA COLAU, alcaldable de Barcelona en Comú "El que creiem és que tenim la gran amenaça de les polítiques de les retallades i la corrupció que està impulsant CiU que estan amenaçant tot el sistema sanitari públic català i això ens afecta també a Barcelona, amb casos greus de corrupció, mala gestió i de privatització que comprometen el servei públic." TERESA FORCADES, Procés Constituent "A Barcelona la diferència d'esperança de vida entre un habitant de Nou Barris i un de Pedralbes pot arribar a ser de vuit anys de vida. Això una societat democràtica no ho pot tolerar."

Colau ha dit que la seva formació aposta per la transversalitat de les polítiques públiques i una sanitat pública 100%. Colau ha assenyalat que volen impulsar “una política amb generositat, posant els objectius per sobre de les sigles i atacar les causes de les desigualtats per evitar els mals”. Teresa Forcades ha ressaltat que “necessitem una ruptura entre el mercat i la dignitat de les persones, ja que la salut no és una mercaderia“.

Sobre l’acte d’aquest divendres al Palau Sant Jordi, Ada Colau ha recordat que estan a favor del dret a decidir, però que el 24 de maig no es decideix la independència sinó el model de ciutat.