ADA COLAU, alcaldable de Barcelona en Comú "Es verdad, no tenemos experiencia de sobresueldos, dietas, de meter la mano en la caja, de puertas giratorias tampoco tenemos experiencia." JOSÉ MIGUEL MONZÓN, periodista i escriptor "Y a mí no me importa que me llamen antisistema. Yo soy antisistema porque este sistema es una mierda." "El enemigo son los mercados. Vayamos a los mercados y digamosle usted no cuente conmigo, usted no cuente conmigo."

L’alcaldable de Barcelona en Comú s’ha defensat de les acusacions que li retreuen manca d’experiència en gestió. Ha dit que no té experiència “de sobresous, dietes, posar la mà a la caixa o portes giratòries” però sí, en canvi, que sap el que és arribar a final de mes amb les retallades o bé aturar desnonaments. Colau diu que “ser revolucionari avui és lluitar pel sentit comú i haver de defensar allò que és obvi”. Ha criticat l’Ajuntament i la Generalitat per no personar-se en contra de casos de corrupció com el cas Palau. Assegura que, en aquest sentit, el primer que haurien de fer les institucions demoràtiques és “perseguir la corrupció i el frau a les institucions públiques, perquè el pitjor atemptat en democràcia és atemptar contra l’interès general”.

L’alcaldable de Barcelona en Comú ha fet una crida a la participació a les properes eleccions del 24 de maig i ho ha fet subratllant que els ciutadans dels barris amb rendes menys baixes són els que menys acostumen a votar. “S’ha d’anar a les eleccions per fer fora la màfia, però l’endemà caldrà seguir igual de mobilitzats o més”, ha afegit Colau. Tant l’alcaldable com El Gran Wyoming consideren que és el moment d’anar per a totes, de ser ambiciosos i prescindir dels interessos dels mercats, que han qualificat com “l’enemic de veritat”. José Miguel Monzón -nom real d’El Gran Wyoming- ha demanat a les persones que han seguit l’acte que siguin consicents del poder transformador que tenen i les ha instat a mobilitzar-se. “No canvia res si tu no ho fas canviar”, ha dit.