AGUSTÍN VACAS, entrenador del FC Martinenc "És una veritable llàstima perquè els smeu equip perquè ha fet un treball espectacular."

El partit no ha començat bé per als del Guinardó. Els vilafranquins han disposat d’ocasions fins que en el minut 18  Bernat ha marcat el primer per als del Penedès. El Martinenc, però, ha reaccionat i just abans del descans Elhadji ha empatat el partit amb un gran xut. En la segona part el Vilafranca ha tornat atacar i ha tingut ocasions per fer-ho però els homes entrenats per Agustín Vacas han sorprès amb el segon gol d’Elhadji, que donava el tomb en el marcador quan faltaven 10 minuts per acabar el partit. El mateix Elhadji ha pogut fer la sentència a les acaballes però no ha encertat i els del Guinardó ho han pagat car. Medina, en el temps afegit ha fet el definitiu 2 a 2.