Els Castellers de Sants han organitzat aquest diumenge una “diada de creixement”, destinada a atreure nous seguidors, a la rambla de Badal amb la carretera de Sants. Allà han assolit la primera clàssica de vuit de la temporada: 3d8, 4d8, 2d7, vd5. També hi han actuat els Castellers d’Esplugues i la Colla Jove de Barcelona. Els de la camisa grana han descarregat un 4d7, un 5d6, un 4d6a i un pd5.

 

A la diada de la independència, celebrada a la plaça de la Revolució de Setembre de 1868 , els Castellers de la Vila de Gràcia han comptat amb els de Sant Cugat i amb la Jove de Sitges com a colles convidades. Els de la camisa blava han descarregat el primer 7d8 de la temporada, a més d’un 3d8 i un 4d8, en la que ha estat la millor actuació de les colles barcelonines aquest cap de setmana.

Els Castellers de Barcelona han protagonitzat la diada dels antics trofeus de Can Jorba, amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Berga com a convidats. Els vermells han descarregat la tercera clàssica de vuit d’aquest any: 3d8, 2d7, 4d8 i vd5. Aquesta diada castellera al Portal de l’Àngel recorda el Gran Trofeu Jorba-Castells de castells que es feia dècades enrere. Enguany fa mig segle del segon concurs de Can Jorba (1965).

Els Castellers de la Sagrada Família i els del Poble-sec han actuat a la diada del 20è aniversari dels Castellers de Lleida:
Castellers del Poble Sec: 4d7, 4d7a, 3d7ps i vd5.
Sagrada Família: 4d7, id4d7a, 4d7a, 3d7 i pd5ps.