Parteixen d'un tema i ideen un prototip de joc a partir de models matemàtics. Les anotacions fetes en aquest quadern es transformen en un joc de taula de cartró fet a mà amb què juguen una i una altra vegada per comprovar si és divertit i funciona bé. Gaudim Barcelona, a més de ser un joc de taula, pretén ser un record pels visitants que passen per la ciutat. FERRAN ANGLÈS, creador de jocs de taula i cofundador de Singular Games ''Abans de que acabi el temps d'estar a la ciutat els jugadors han d'haver aconseguit el seu record. Si tots l'han aconseguit, guanya aquell que més ha ajudat als altres. Llavors, pot ser que acabin guanyant el joc els 4 jugadors, 3, 2, o 1. O, que si un sol jugador no ha aconseguit el seu record abans de marxar de la ciutat, tots han perdut.'' Diuen que els jocs que fan són ''copetitius'' perquè cal col·laborar amb els altres jugadors si es vol guanyar la partida. XAVIER COLOMER, cofundador de Singular Games ''El procés creatiu del joc estrictament, de les dinàmiques de joc, matemàtica i comprovacions de que les dinàmiques facin que sigui divertit pot estar entre els cinc i set mesos. D'altra banda, tenim el procés creatiu de tota la il·lustració, imatge i aquest pot variar entre un mes i mig, dos mesos i tres mesos.'' Fa tres anys que aquests dos emprenedors van començar a crear jocs de taula nous amb l'objectiu de comercialitzar-los. Gaudim Barcelona va ser el primer i més tard van editar SOM el que decidim!, l'únic joc sobre la consulta catalana. Hi dediquen entre 20 i 30 hores a la setmana i esperen convertir aviat aquesta afició en la seva professió. FERRAN ANGLÈS, creador de jocs de taula i cofundador de Singular Games ''Partint del coneixement, el transformem de manera divertida. El joc no és només divertiment sinó que és un producte cultural tal com reconeixen les Nacions Unides. Per tant, és una eina educativa però també entre persones per transmetre aquest coneixement i és molt fidel a la realitat.'' Fins ara, aquests emprenedors han editat unes 8.000 unitats de les tres edicions del joc Gaudim Barcelona. Actualment, estan acabant un joc nou anomenat Bioaliats 21, un encàrrec del Zoo de Barcelona que sortirà a la venda a la tardor. Els jugadors hauran de gestionar un parc zoològic i aprendran sobre biodiversitat i conservació de les espècies.

Singular Games té dos jocs al mercat, el Gaudim Barcelona, que a més de ser un joc de taula pretén ser un record per als visitants que passen per la ciutat i el SOM el que decidim!, l’únic joc sobre la consulta catalana. Actualment, n’estan acabant un de nou anomenat Bioaliats 21, un encàrrec del Zoo de Barcelona que sortirà a la venda a la tardor. Els jugadors hauran de gestionar un parc zoològic i aprendran sobre biodiversitat i conservació de les espècies.

Els jocs que fa Singular Games són ”copetitius” perquè cal col·laborar amb els altres jugadors si es vol guanyar la partida. Consideren que també han de ser una eina educativa, a més de transmetre coneixements.