Abans de començar, l'Europa ha rebut el passadís com a campió de Copa Catalunya. Els graciencs han demostrat el seu poder en les accions a pilota aturada. Alex Poves ha fotocopiat el gol que va aconseguir en la final de dimecres per avançar el seu equip. Tot i això, el Gavà no s'ha arronsat i ha buscat l'empat. Ho ha aconseguit en aquesta jugada en què Galass ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Abans del descans, nou cop d'autoritat local. Ignacio ha aprofitat una pentinada de Poves per avançar els de Pedro Dólera. A la segona meitat, una xilena de Poves podria haver sentenciat. Alberto ha vist la vermella i l'Europa ha hagut d'assegurar el 2 a 1, això si també ha gaudit d'alguna ocasió per ampliar el marcador. La victòria referma el tercer lloc de l'Europa, que entra de ple en la lluita pel lideratge. Els escapulats són a 5 punts de la Pobla, que té un partit més, i a 3 de l'Ascó. Per acabar-ho d'adobar, la propera jornada l'Ascó i la Pobla es veuran les cares. I d'aquí 10 dies serà l'Europa qui visitarà l'Ascó. Així doncs l'emoció està servida.

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Víctor Duran, Pastells, Putxi, Ignacio, Javi Lara, Poves (Padilla, 75′), Guzman (Rovira, 84′) i Nils (Camacho, 67′).

CF GAVÀ: Sergi, Cifu, Dani (Álex Gómez, 67′), Xavi Pérez, Galass, Adri (Stephane, 75′), Arthur, Iu, Civil, Alan (Jose, 83′) i Tiko.

ÀRBITRE: Daniel López Morente (Girona) assistit per Jordi Fullà Planas i Enric Ponsati Clavaguera (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Alberto -dues i expulsió minut 72- (Europa) i a Xavi Pérez, Adri, Alan i Tiko (Gavà).

GOLS: 1-0 (Poves, 15′); 1-1 (Galass, 31′); 2-1 (Ignacio, 40′).