Els ordinadors a ple rendiment i els telèfons sense parar de sonar. Així es viu a Concert Studio el primer dia de venda d'entrades del Festival Jardins de Pedralbes. MARTÍN PÉREZ, director de Concert Studio "L'any passat vam vendre gairebé 200 entrades en una hora. Aquest any amb una hora n'hem venut 3.400." És la prova que indica que el festival es consolida. Aquesta n'és la tercera edició. MARTÍN PÉREZ, director de Concert Studio "Barcelona no tenia un festival així. A l'aire lliure, en un jardí... un festival prèmium. Aquí venem entrades des de 18 euros, però dic prèmium pel tracte amb la gent. Arribes i t'obren al porta del cotxe, hi ha més de 150 persones per ajudar si tens algun problema de mobilitat, seus en butaques... I, per nosaltres, la qualitat i prestigi és la línia, no el gènere. Si hi ha la millor bailaora de flamenc i la millor cantant de soul vull que vinguin les dues." Per aquí hi han passat cantants nacionals i internacionals d'alt nivell. Aquest any, per exemple, actuaran artistes com Bob Dylan, Sara Baras o Anastacia. I el Palau Reial veu tot això des de primera fila. MARTÍN PÉREZ, director de Concert Studio "És la millor ubicació de Barcelona, no sé per què no s'havia utilitzat mai. És un jardí tancat, que no molesti als veïns, que estigui ben comunicat... És un jardí excepcional." A més, el festival va creixent. L'any passat van crear el Dia de la Música en Família, per fomentar la música entre els nens. Aquest any repetiran l'experiència i n'engegaran una de nova. MARTÍN PÉREZ, director de Concert Studio "Farem una jornada que començarà a les 12 del matí i durarà 12 hores en què haurà discjòqueis i serà una jornada de música i gastronomia." La música començarà a sonar el dia 8 de juny amb Pet Shop Boys.

Obertura i tancament de luxe per a la tercera edició del Festival Jardins de Pedralbes. El primer dels concerts serà el de Pet Shop Boys el 8 de juny. Un concert pel qual el director del festival, Martín Pérez, assegura que “no els serà fàcil” adaptar la “infraestructura espectacular” que acompanya la banda britànica a l’espai limitat dels jardins del Palau Reial on es fan els concerts.  Aquest serà el primer plat, mentre que  l’encarregat de tancar el festival serà Miguel Poveda, el dia 9 de juliol. I entremig dels britànics i del cantaor hi haurà noms i propostes per a tots els gustos, des d’Anastacia, que actuarà el 6 de juliol per presentar el seu últim disc ‘Resurrection’, passant per “un dels músics més grans de la història”, Bob Dylan que ho farà dos dies abans, el 4 de juliol, o el músic anglès Paul Weller que  pujarà a l’escenari el dia 2 del mateix mes i també amb un nou treball al mercat, ‘Saturns Pattern’ el dotzè de la seva carrera. També hi actuarà una altra banda britància de referència, Spandau Ballet, de qui els organitzadors ja n’havien confirmat la presència fa uns dies i que vindran a Barcelona el 20 de juny.

Martín Pérez s’ha mostrat “molt satisfet” del cartell d’aquest any, del qual també en formen part altres propostes com Ana Belén i Víctor Manuel, Goran Bregovic, l’Orquestra Buena Vista Social Club, Sara Baras, Melody Gardot, i Angus & Julia Stone. Les entrades per als concerts es posaran a la venda dimecres a primera hora del matí al web del festival.