Els entrenadors no s'han posat d'acord en quin era el resultat més just. El cert és que a l'Europa li ha costat adaptar-se a la gespa natural i una relliscada d'Alegre ha estat a punt de suposar el primer gol empordanès. Un gol que ha arribat un minut després, quan a la sortida d'un córner, Àxel ha aprofitat una sèrie de refusos. Amb el pas dels minuts, els escapulats s'han adaptat al terreny de joc i han començat tenir més i més oportunitats. Però no ha estat fins al minut 27, quan Alberto ha fet l'empat en rematar una falta de cap. L'equip ha celebrat el gol amb tant d'èmfasi que el golejador ha estat a punt de perdre una lent de contacte. La jugada més rara l'ha protagonitzada l'àrbitre, que ha tallat una jugada local per xiular el descans, però després de mirar el rellotge ha pensat que encara quedava temps i ha solucionat la papereta amb un bot neutral davant la incredulitat de jugadors i aficionats. A la represa, Nils ha fet una gran jugada individual i ha servit el gol en safata a Ignacio, que ha fet l'1 a 2. Les coses no li agradaven al tècnic local, que li ha passat una nota al seu jugador, i aquest ha intentat organitzar el seu equip. Tot i les cares de confusió gairebé ha donat resultat, però l'Europa ha defensat el marcador amb dents i ungles, i ha pogut aguantar les escomeses del Palamós.

CF PALAMÓS: Bayona, Amos (Álex, 76′), Cano, Morales, Venzai, Matamala, Del Moral, Gerard, Arimany, Manga i Áxel.

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Alegre, Javi Lara, Ignacio, Padilla, Javi Sánchez (Poves, 75′), Guzman (Josa, 87′) i Nils (Camacho, 78′).

ÀRBITRE: Carlos Calderiña Pavón (Sabadell) assistit per Víctor Orgaz Serran (Bages) i Marc Padrós Baciero (Sabadell).

TARGETES: Grogues a Amos, Morales, Del Moral i Manga (Palamós) i a Alberto, Alegre i Javi Lara (Europa). Vermella directa al tècnic Joan Mármol -83′- (Palamós).

GOLS: 1-0 (Áxel Vizuete, 5′); 1-1 (Alberto, 27′); 1-2 (Ignacio, 52′).