L'incendi s'ha produït a primera hora del matí al segon pis d'aquest edifici del carrer de la Mare de Déu del Coll. La víctima mortal és la inquilina de l'habitatge, una dona de 67 anys, que vivia sola. Segons els veïns, durant algunes hores del dia l'atenien dues cuidadores. L'incendi ha començat en una de les habitacions del pis i ràpidament s'ha propagat. La dona s'ha vist afectada per la inhalació de fums. XAVIER ROS, veí "Cap a les sis del matí he sentit un soroll com de foc. He mirat cap a dalt a través del celobert i he vist que hi havia molt de fum, molt de fum. Hem sortit fora amb els veïns i hem trucat als bombers que han arribat al cap d'un quart d'hora". "Després de rebre l'avís sis dotacions de bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets. L'incendi s'ha produït en un edifici de tres plantes que no ha patit danys estructurals". També s'hi han desplaçat dues dotacions de la Guàrdia Urbana i dues més dels Mossos d'Esquadra. De fet la policia ha custodiat l'entrada de l'edifici durant tot el matí. Encara es desconeixen les causes de l'incendi.

L’incendi, que s’ha produït per causes desconegudes, ha començat en una de les estances del pis i s’ha propagat a una altra habitació. La dona, que en aquells moments era en una altra habitació, s’ha vist afectada per la inhalació de fum.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra, i s’ha activat el Centre d’Urgències i Emergències de Barcelona (CUESB). L’edifici, de tres plantes, no ha quedat afectat estructuralment.