El partit va començar amb les defenses motl dures i amb poca anotació. A mesura que passaven els minuts el Barça es va fer fort en el joc interior amb Tomic i Doelman i els blaugrana van dominar el segon i tercer quart amb comoditat. Tot i que els homes entrenats per Xavi Pascual van començar l'últim quart dominant per 13 punts de diferència, l'Alba va sortir disposat a capgirar la situació i l'encert dels alemanys els va portar a empatar en els útlims instants gràcies a una cistella de Radosevic. La relaxació dels blaugranes va acabar amb el temps extra i sota la direcció del base Satoransky el Barça va tornar a estar encertat per acabar superant el seu rival per 92 a 92.

FC Barcelona (13+27+19+18+15):Doellman (17), Satoransky (11), Thomas (11), Oleson (4), Tomic (16) –cinc inicial-, Hezonja (-), Huertas (5), Abrines (7), Navarro (14), Pleiss (-), Jackson (1), Lampe (6).

Alba Berlín (14+18+14+31+5): King (7), Banic (4), Redding (20), Renfroe (20), Radosevic (19) –cinc inicial-, Giffey (2), Akpinar (-), Tabu (2), Vargas (2), Wohlfarth (4), Seiferth, Freese (2).