L’Alcoi va posar més dificultats de les esperades al Barça, que va patir fins a l’últim segon per guanyar l’eliminatòria. Els homes de Ricard Muñoz van començar de forma immillorable i Pablo Álvarez va estrenar el marcador quan només s’havien jugat set segons de partit. El que semblava que seria un passeig militar es va complicar al minut 6, quan Pere Canyelles va fer l’empat a 1. Els blaugrana es van refer i Matias Pascual va fer el 2 a 1 només tres minuts més tard. Els espectadors estaven davant d’una pluja de gols, ja que en van poder veure 3 en menys de deu minuts, però aleshores la tempesta es va encalmar i va arribar una sequera que va durar gairebé tot el partit. Va ser Sergi Panadero al minut 47, qui va tornar a foradar la porteria contraria per fer el que semblava la sentència, però dos minuts després, Formatjé va fer el 3 a 2 i va posar emoció fins al final del partit.

FC Barcelona: Sergio Fernández, Marc Gual, S. Panadero, Matías Pascual i Pablo Álvarez –cinc inicial–, Marc Torra, Reinaldo García, Barroso i Raul Marín.

Enrile Pas Alcoi: Marc Grau, Formatjé, Cañellas, Aguilar i Figa –cinc inicial–, César Candanedo, Rico, Arche i Vicente Martí.

Gols: 1-0 Pablo Álvarez min 0; 1-1 Pere Canyelles min 6; 2-1 Matías Pascual min 9; 3-1 Panadero min 47; Formatjé 3-2 min 49.