Coincidint amb el MWC, els més de 7.000 adherits a Apartur oferiran connexió Wi-Fi gratuïta a tots els seus hostes. “Apartur veu en el MWC una oportunitat per millorar els serveis que els apartaments posen a disposició dels turistes i que suposen un element diferenciador davant de molts hotels, que cobren per aquest servei“, ha explicat en declaracions a l’ACN el president de la patronal, Enrique Alcántara.

Altres empreses d’intermediació d’allotjaments turístics -com Airbnb– també han llançat campanyes per atreure els visitants del MWC i del 4YFN, un esdeveniment paral·lel dedicat als emprenedors de la tecnologia mòbil. Amb el lema ‘Enterpreneur host Enterpreneur‘, Airbnb fomentarà que empresaris residents a la capital catalana allotgin altres emprenedors del sector de la tecnologia mòbil que assisteixin al congrés.

Tanmateix, els 90.000 assistents que es preveu que visitin el MWC 2015 superaran l’oferta d’allotjaments hotelers i turístics de Barcelona. Com cada any, les poblacions properes a la capital catalana registraran un creixement de la demanda d’allotjament coincidint amb la celebració del Mobile World Congress. És el cas dels hotels del Maresme, que preveuen una ocupació mitjana d’entre el 70% i el 80% durant els quatre dies del congrés.