El Club Esportiu Mediterrani continua sense aixecar cap i ja sumen quatre jornades sense conèixer la victòria. L'equip de Marc Comas ha perdut aquesta tarda a la piscina del Mataró per 6 a 4. El Mediterrani, amb casquet blau, ha començat malament el partit i al final del primer quart ja perdia per 2 a 0. En el segon temps, el parcial ha estat d'empat a dos i, per tant, al descans s'ha arribat amb un 4 a 2 favorable als del Maresme. El tercer quart també ha estat pel Marató i la reacció del Mediterrani a l'últim quart, 1 a 3 pels de Marc Comas, no ha servit per poder puntuar a la piscina Joan Serra. Amb aquesta derrota, el Medi manté la tercera posició a la Lliga, això sí, amb els mateixos punts que el Canoe i un menys que el Club Natació Sabadell.