L'Europa ha començat el partit reclamant una falta sobre Nils, però el jugador escapulat s'ha endut una targeta groga. Els de Pedro Dólera han tingut més arribada a porteria que el Masnou. Els del Maresme no han posat en perill Rafa Leva. Quan faltaven tres minuts per al descans, Nils ha fet una gran jugada i Martínez li ha fet penal. Javi Lara s'ha encarregat del llançament però Pociello ha aturat la pena màxima. A la represa els de Gràcia han sortit directes a aconseguir els tres punts i s'han començat a veure el millors minuts i les millors ocasions dels escapulats en el partit. Al minut 33, Nils ha fet de nou una bona jugada, ha assistit Roberto Camacho, que ha controlat, s'ha girat i d'un xut amb la dreta ha fet el gol. A les acaballes del matx, l'Europa s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Padilla per doble groga. En el temps afegit el Masnou ha enviat una pilota al travesser. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Crec que avui hem generat moltíssimes ocasions un altre cop, hem tingut un penal al minut 45, l'equip ha estat bastant contundent en atac. Al final ha sigut un alliberament aquest gol i hem pogut fer bastant més."

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio (Camacho, 64′), Javi Lara (Guzman, 74′), Poves (Javi Sánchez, 64′), Padilla i Nils.

CD MASNOU: Pociello, Martínez (Albert Lara, 67′), Juanma, Dani Prieto, Guillem, Edu Domingo, Sergio Ginés, Ferreira, Makay (Toledo, 67′), Romo i Llobet (Yuki, 78′).

ÀRBITRE: Óscar Sánchez Árias (Osona) assistit per Pablo de la Iglesia Muñoz (Sabadell) i Marc Padrós Baciero (Sabadell).

TARGETES: Grogues a Alberto, Nils, Javi Sánchez i Padilla -dues i expulsió minut 90- (Europa) i a Juanma, Edu Domingo, Martínez, Sergio Ginés, Romo i Llobet (Masnou).

GOLS: 1-0 (Camacho, 77′).