Les restes del foc, que va cremar durant més de quatre hores, eren ben evidents aquest matí. Veïns i curiosos s'hi han atansat per veure l'estat en què ha quedat el solar. També s'ho mira de prop l'Ahmed, que viu en aquesta barraca a tocar de la zona cremada i que ahir patia per les seves pertinences. El solar està dins del que abans eren els Encants Vells, una zona que, com el conjunt de les Glòries, està en plena transformació. A les 11 de la nit, l'incendi va quedar controlat, però no va ser fins ben entrada la una de la matinada que es va donar per extingit. Aquest matí a primera hora els bombers hi han tornat per controlar que tot estava en ordre. La tranquil·litat d'avui contrasta amb la força del foc d'anit. Encara es desconeix la causa que el va originar, però la gran quantitat de deixalles i material inflamable va fer que es propagués ràpidament. El vent tampoc no va facilitar les tasques d'extinció i va contribuir a crear una gran columna de fum. L'olor de cremat es va sentir a tot el barri del Poblenou. FRANCESC SERRA, cap de guàrdia de Bombers de Barcelona "A les 21.15 hem rebut un avís que hi havia incendi per una acumulació de material de runes i fustes, el vent, ha agafat virulència, i en el primer moment ens ha costat una mica controlar-lo, però ara ja el tenim controlat, tenim set dotacions treballant per refrescar la zona i remullar les brases." Per precaució i per facilitar la tasca dels bombers, la Guàrdia Urbana va tallar el carrer de Dos de Maig fins que l'incendi va quedar extingit.

El vent no va facilitar les tasques d’extinció de les set dotacions de bombers que hi van acudir, i va contribuir a crear una gran columna de fum. L’olor de cremat es va sentir a tot el barri del Poblenou.

Aquest diumenge, veïns i curiosos s’hi han atansat aquest per veure com ha quedat el solar, fàcilment accessible des del final del carrer del Dos de Maig. També s’ho mirava de prop l’Ahmed, que viu a a l’antiga barraca del vigilant de la Fira de Bellcaire. Ahir patia per les seves pertinences, però ell va poder allunyar-se d’aquell foc tan virulent. No hi va haver ferits.

El solar cremat és al límit del que abans eren els Encants Vells, una zona que, com el conjunt de la plaça de les Glòries, està en plena transformació. Tanmateix, aquí no s’hi havia començat a fer cap obra i, per això, la finca es trobava pràcticament abandonada, plena de runes amb fustes i pneumàtics que ara són cendres.