Al Barça li ha costat entrar en el partit, però de mica en mica els jugadors de Marc Carmona han assetjat la porteria de Raúl. Wilde ha obert el marcador blaugrana al minut 9. Al quart d'hora de joc, Lozano ha fet un passada a Ferrao, que ha controlat i amb la dreta ha fet el segon. Tot seguit Ibarra ha situat el 2 a 1 i els navarresos han entrat de nou en el partit. Però Lin ha donat tranquil·litat amb el tercer del Barça. Amb el 3 a 1 s'ha arribat el descans. A la represa, el Barça ha sortit a tancar el partit. Gabriel en una jugada d'estratègia ha fet el quart i Ari ha fet el cinquè també amb la pissarra. El Xota ha tret el porter jugador per intentar retallar la diferència en el marcador. Els jugadors blaugrana han reclamat penal de Raúl sobre Wilde. Finalment el Xota ha tret fruit del porter jugador i Carlitos ha fet el segon. Bateria ha enviat al pal un doble penal i Eseverri també ha xutat al pal per part del Magna Navarra. En el darrer minut de joc, Ari ha fet el definitiu 6 a 2. Victòria que permet al Barça continuar líder a la Lliga. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona "Ha estat un bon partit, crec que en algunes coses hem millorat respecte a partits passats i sempre és difícil. Xota és un equip que té una bona lectura de joc, té un molt bon joc de quatre i la veritat és que estic satisfet del resultat final."

FC Barcelona: P. Sedano, Gabriel, Dyego, Lin i Wilde –cinc inicial–, Batería, Lozano, Ari, Ferrao, Rafa Usín i Saad.

Magna Navarra: R. Jiménez, Marc Tolrà, Dani Selvise, Carlitos i Eseverri –cinc inicial–, R. Martil, Victor Arévalo i P. Ibarra.

Gols: 1-0, Wilde (min 9); 2-0, Ferrao (min 15); 2-1, Ibarra (min 16); 3-1, Lin (min 18); 4-1, Gabriel (min 25); 5-1, Ari (min 31); 5-2, Carlitos (min 35); 6-2, Ari (min 39).