Els de Lluís Planagumà han començat amb un domini aclaparador. Jairo Morillas ha fet el primer i ja en suma 11. El davanter blanc-i-blau és el màxim golejador de la categoria. Tres minuts més tard Joan Jordan ha fet un gol olímpic per col·locar el 2 a 0. Amb un quart d’hora de partit, ja semblava tot resolt. Però l’Espanyol no ha aconseguit ampliar diferències i a la represa el Cornellà ha reaccionat. Pele ha retallat diferències i Gallar ha aconseguit l’empat a 2. Tot ha quedat en un ensurt gràcies a Pirulo, que ha fet el 3 a 2 en l’últim minut de partit.

RCD Espanyol B: Andrés, Rober, Raillo, Ángel, Héctor, Joan Jordán, Marc Fernández (Galas, min 90), Luque (Pirulo, min 70), Jairo, Mamadou (Marc Roca, min 61) i Carmona.

UE Cornellà: Iñigo, Pere, Dani Martí (Gallar, min 45), Pele, Borja, David (Gómez, min 45), Boniquet, Maestre, Enric (Bartu, min 86), Chemi i Arnau.

Gols: 1-0, Jairo (min 13); 2-0, Joan Jordán (min 16); 2-1, Pele (min 50); 2-2, Gallar (min 72) i 3-2, Pirulo (min 89).