ALFRED CANO "Bipo": "Estem avui a la sisena edició del Sant Antoni Patina, al carrer de Sant Antoni, amb un esdeveniment de "rollers" i "longboard" on, pràcticament la gent que vulgui participar i col·laborar amb practicar esport aquí estem preparats." SALVA FARRAGUT: "Hem anat creixent en activitats. Aquest any hem incorporat el "longboard", tenim 'hoquei en patins, el futbol en patins, després donem classe pels nens a l'escola de patinatge, el ball en patins..." ALFRED CANO "Bipo": "És èpic que es faci a Barcelona perquè més gent que a Barcelona no hi ha. Hem estat per totes parts d'Espanya i, tant el clima com la cultura de moviment de Barcelona, afavoreix tan practicar el "roller" com l'"skate" i el "longboard"." IRENE JIMÉNEZ: "Ho vaig veure l'any passat i em van entrar moltes ganes de venir però, bé, feia molts anys que no patinava i no em veia preparada. I aquest any he pensat: "mira, ves a provar!", i a veure què tal."

Les activitats tindran lloc aquest cap de setmana al centre de Barcelona (carrer de Sant Antoni). Professionals i amateurs en qualsevol modalitat de patinatge hi poden participar.

El Sant Antoni Patina vol donar a conèixer aquests esports, facilitar-ne la pràctica aportant-hi el material necessari i els coneixements dels professionals.

L’èxit d’aquesta festa fa pensar que es pugui convertir en l’esdeveniment de referència de l’any de la ciutat de Barcelona pel que fa al món del patinatge.