Segons ha explicat l’empresa estatunidenca en una entrada al seu blog, els usuaris podran capturar vídeos de fins a 30 segons, de la mateixa manera que poden fer-ho amb les fotografies, editar-los i penjar-los de forma integrada a les seves piulades. Fins ara, per penjar vídeos a Twitter calia fer-ho a través d’un enllaç a plataformes com YouTube, Vimeo o Vine.

La segona funció presentada per Twitter permet que els usuaris es comuniquin per missatges privats entre diferents usuaris a la vegada. Tot i que ja existeixen altres plataformes que permeten aquest tipus de comunicació de forma més completa, el gegant nord-americà la justifica pel fet que a la seva xarxa s’hi produeixen relacions entre marques o persones que no es tenen com a contacte en altres serveis.

L’empresa estatunidenca va presentar les noves funcions en una entrada al blog de la plataforma, en la qual s’afirma que els vídeos i les converses privades en grup estan disponibles des de dimarts. Tanmateix, fins ara només alguns usuaris han pogut fer servir les noves funcions, com el conegut actor Neil Patrick Harris o el cantant estrella coreà Siwon Choi.