El Jaume Olivé i el Jaume Garriga són productors d'oli de Collserola. Per això, podran lluir aquest segell que els acreditarà com a producte ecològic i de proximitat elaborat a la serra de Collserola. JAUME OLIVÉ, productor d'oli de Collserola "Una manera més de, no sé com explicar-me, d'acreditar el teu producte diferents dels altres. Fas ecològic i, a més a més, estàs localitzat en un lloc i estàs dintre d'un parc i em va semblar una idea fantàstica." JAUME GARRIGA, productor d'oli de Collserola "Anem venent, diguem-ne en garrafes i en ampolla, però sense tenir uns canals perfectament establerts encara, i per això ens sembla interessant que un segell com aquest de Collserola ens pot ajudar en la comercialització." El segell és el resultat de tot un procés de recuperació de l'hàbitat agrícola i ramader promogut des del Consorci del Parc Natural de Collserola. La intenció és ajudar els petits productors que, amb la seva feina, contribueixen de manera essencial a mantenir aquests espais tan valuosos per a la diversitat del territori. JOAN VILAMÚ, tècnic del servei de medi natural del Parc Natural de la Serra de Collserola "Si perdem aquests espais, perdem una sèrie d'espècies de flora o de fauna, que són molt específiques d'aquests ambients. Doncs és donar un valor afegit a aquest producte, per tal que aquesta gent que vol viure total o parcialment del producte de la terra d'aquest territori, doncs pugui tenir uns beneficis." A Collserola cada vegada hi ha més bosc a causa de l'abandonament progressiu de l'activitat agrícola i ramadera del territori. La pastura és un factor fonamental en el procés de recuperació d'aquests hàbitats. El xai i el cabrit que comercialitza De Pastura serà un altre dels productes que tindrà el segell. BARBARA ORTUÑO, cofundadora de De Pastura "La poca força que tenen els petits productors, doncs aglutinar-la sota una marca de qualitat que sempre dóna més confiança al consumidor. És donar més garanties." El vi, les mandarines, el tomàquet o la mel són alguns dels productes que es podran comercialitzar amb el segell Producte de Collserola.

La marca Producte de Collserola és un distintiu de productes agroalimentaris produïts a la serra, com la carn de xai. Aquest segell, impulsat des del Consorci del Parc de Collserola, garanteix la seva qualitat i proximitat. D’aquesta manera es vol impulsar l’activitat agrícola i ramadera perquè, gràcies als petits productors que s’hi dediquen, es mantingui un hàbitat fonamental per conservar la diversitat del territori.