PERE ROCA, cap de sector dels Bombers de Barcelona "L'origen és molt difícil perquè el pis ha quedat molt malmès. Només sabem la informació que ens ha donat ella, que ha sentit una petita explosió, s'ha espantat i ha baixat cap avall. Quan hem arribat la porta ja estava oberta i hem pogut entrar, el que passa és que el foc era molt virulent."

La veïna del pis incendiat ha sortit de casa en sentir l’explosió i, ja des del carrer, ha vist com es cremava casa seva. Ha estat atesa pels serveis sanitaris, que han comprovat que estava bé, sense cap ferida ni amb símptomes d’inhalació de fum.

L’incendi, que s’ha declarat cap a les 15 h, només ha afectat la segona planta de l’edifici i cap veí no n’ha hagut de ser desallotjat. De fet, quan s’ha produït el foc, només hi havia a casa seva un altre veí, que ha estat confinat al seu habitatge mentre els bombers apagaven el foc.

Després d’inspeccionar l’estat de l’edifici, els Bombers de Barcelona han informat que no s’hi han produït danys estructurals, tot i que el pis on hi ha hagut l’incendi sí que està bastant afectat. Ara com ara es desconeix quina ha estat exactament la causa de l’explosió i l’incendi.