Els primers a pujar han estat els participants de la secció Creative mind. Sis candidats, que han penjat als vidres del tramvia els dissenys dels seus projectes. Tot, sota la supervisió del jurat encarregat d'avaluar-los. CARMEN GARCÍA, concursant "Una pulsera, un brazalete para ayudarte a no perder el móvil. Emite señales acústicas luminosas i físicas y además te da un extra de batería si la necesitas." A l'altra banda del tren, 10 enginyers es preparaven resoldre el repte que acabaven de conèixer. Crear, en dues hores, una aplicació mòbil de compte enrere. La segona edició de l'Imagine Express se celebrarà durant el Mobile World Congress. Hi haurà 36 participants i els tres primers sortiran del concurs d'avui. XAVIER VERDAGUER, creador de l'Imagine Express "És una espècie de competició que es farà de Barcelona a París i a Londres i de tornada a Barcelona durant el Mobile World Congress, amb la idea que s'han de generar les millors aplicacions del món." Una oportunitat que els concursants veuen única. Sobretot els participants de la secció Business profile. En el temps que dura una parada han hagut de convèncer el jurat que ells són els millors candidats per a l'Imagine. DANIEL ROGER, concursant "Guanyar això em suposaria, a part de seguir amb la carrera, centrar-me més en projectes i potser un projecte de final de carrera podria ser emprendre una empresa, com han fet alguns." Els guanyadors de l'Imagine podran presentar les seves propostes en el Four Years From Now del Mobile World Congress. A més, rebran suport per emprendre els seus projectes a Barcelona.

Els creadors de l’Imagine Express l’han anomenat Hackatram, però es tracta bàsicament d’un concurs de talents. Hi han participat una trentena de joves, dividits en tres seccions: el concurs App developper, bàsicament pensat per a enginyers; el concurs Business profile, en què els participants han hagut d’explicar en un minut perquè són els millors candidats, i el concurs Creative mind. En aquest últim, els candidats han plasmat els dissenys dels seus projectes en paper.
D’aquí en sortiran tres guanyadors (un de cada categoria), que tindran plaça assegurada per a l’Imagine Express 2015, que es farà entre el 27 i el 4 de març. Un total de 36 concursants hauran de crear dins d’un tren (que farà el recorregut entre Barcelona i Londres amb parada a París), les millors aplicacions del món. Els guanyadors de l’Imagine podran presentar les seves propostes en el Four Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress. A més, rebran suport per emprendre els seus projectes a Barcelona.