En poc més de 400 metres el carrer de la Selva de Mar té tres dissenys diferents. Ara s'està urbanitzant aquest tram des de la rambla de Guipúscoa fins a la Gran Via de les Corts Catalanes. Es dotarà d'una traça més uniforme per convertir-lo en un passeig amb carril bici per la calçada. Les intervencions que s'estan fent són diferents a cada part del carrer. A la zona de la Gran Via s'ampliaran les voreres i hi haurà doble sentit de circulació fins al carrer d'Andrade. MANUEL LÍNDEZ, comerciant "Si se amplían lo que son las aceras va a beneficiar mucho a la persona que va caminando por la calle a decidirse a pasar por esta calle." AMELIA GONZÁLEZ, veïna "Las aceras estaban bien anchas, ¿para qué las tienen que volver a reformar?" Des de la rambla de Guipúscoa fins al carrer d'Andrade, en canvi, hi haurà sentit únic de circulació. A més, s'hi instal·laran semàfors per regular el trànsit i es crearà un escenari permanent davant del Centre Cívic Sant Martí. MANEL MARTÍNEZ, president de l'AV Sant Martí de Provençals "Dos semàfors, que seran garantia de més seguretat per als vianants. I que, a més, aquesta forma de transitar per aquí, que has d'anar fent una sèrie de voltes. Li estalviarem a la gent haver de fer voltes. Serà més còmode, més segur i més espaiós." En el tram central del carrer, a l'altura de la plaça d'Eduardo Torroja, es posaran taules de ping-pong, una cistella i es renovarà la zona de jocs infantils. MANUEL RAMÍREZ, veí "Yo, todo lo que sean mejoras y arreglos que vayan en favor de embellecer el barrio, siempre estoy a favor." Aquest projecte prioritza els vianants, però a alguns veïns també els preocupa la possible pèrdua de places d'aparcament. EMILIO LÓPEZ, veí "Y, claro, era una de las zonas que podíamos aparcar. Ahora desde la Gran Vía hasta Concilio de Trento, si cogían 300 coches, ahora esos 300 coches están por este otro lado buscando aparcamiento por donde se pueda." Les obres està previst que finalitzin al juliol.

La nova urbanització del carrer de la Selva de Mar permetrà ampliar les voreres i de la calçada per tal de facilitar la mobilitat de la zona. El carrer tindrà un únic sentit de circulació, a excepció del tram comprès entre la Gran Via i el carrer d’Andrade. S’incorporarà el carril bici a la calçada, tal com es pot veure a la imatge virtual. També se’n renovarà l’enllumenat, el paviment, les zones enjardinades i s’hi plantaran nous arbres.

A la plaça d’Eduard Torroja s’instal·laran taules de tennis i una nova cistella de bàsquet perquè els veïns hi puguin fer activitats esportives. El projecte també inclou instal·lar, davant del Centre Cívic de Sant Martí, un escenari permanent per poder fer actuacions.