Fa quatre mesos que els actorsdel Centre Catòlic de Sants preparen ‘Els Pastorets’. No és que el text sigui gaire complicat, sinó que es fa difícil encaixar tota la gent que surt a l’escenari. En total, hi participen prop de 80 persones, moltes de les quals són petits. Els més petits tenen uns dos anys i comparteixen escenari amb veterans. “Jo vaig començar amb cinc anys i ara ja en tinc 73, he fet molts papers i ara faig d’àvia”, explica la Roser Rei, una de les actrius.

‘Els Pastorets’ és l’obra de Nadal per excel·lència. A Sants hi representen la versió de Josep Maria Folch i Torres. “Nosaltres escurcem l’obra, agafem les escenes típiques de Folch i Torres i el que fem una mica és versionar-les amb balls sobretot”, diu el director de l’obra al Centre Catòlic de Sants, Joan Capdevila. A través de les coreografies i les cançons, el públic infantil escolta atent les més de dues hores que dura la representació.

Aquest diumenge han quedat, doncs, estrenats ‘Els Pastorets’ del Centre Catòlic de Sants. Encara faran, però, dues representacions més. Seran els diumenges 28 de desembre i 4 de gener.