Tot i no jugar el millor partit de l’any sí que va ser l´últim i també per fi va arribar la primera victòria de la temporada fora de casa. El Rayo, imprevisible com sempre, va sortit abocat a l’atac i en el primer contracop els homes entrenats per Sergio González van avançar-se amb un gol de Sergio García. Tot i el gol, els blanc-i-blaus no estaven còmodes i els de Vallecas van empatar just abans del descans gràcies a Baptistao. A la segona part, l’Espanyol va ser efectiu. Tot i que els madrilenys van dominar la pilota, Lucas va tornar a avançar els blanc-i-blaus després d’una passada de Sergio García. El capità va tancar un gran partit amb el definitiu 1 a 3 en el temps afegit, tot i que l’Espanyol es va quedar amb un home menys per l’expulsió de Stuani.

Rayo Vallecano: Cristian Álvarez; Quini, Tito, Insúa; Baena, Jozabed, Pozuelo, Kakuta, Álex Moreno; Bueno i Leo Baptistao Manucho, min 73).

RCD Espanyol: Kiko Casilla, Víctor Sánchez, Salva Sevilla (Montañés, min 55), Sergio García, Lucas (Javi López, min 85), Fuentes, Colotto, Caicedo (Stuani, min 61), Álvaro, Arbilla, E. Bailly.

Gols: 0-1: Sergio García (min 8); 1-1: Leo Baptistao (min 44); 1-2: Lucas (min 75); 1-3: Sergio García (min 90)