El Barça ha sortit molt concentrat en un partit en què els blaugrana s’han imposat clarament al seu rival en una pista sempre complicada. No hi ha hagut gaires ocasions de gol però els homes entrenats per Ricard Muñoz han aprofitat millor els penals i les superioritats numèriques i el Noia s’ha topat amb un Aitor Egurrola sota pals que ha desesperat els de Sant Sadurní. Els gols dels blaugrana Pascual, Marín i Alvarez i els de Francesc Gil i Esteller per part del Noia han deixat al descans un marcador de 2 a 3. En la segona part, el Barça ha millorat i ha sentenciat amb els gols de Reinaldo i un Pablo Álvarez espectacular amb un total de quatre gols dels set que han fet els blaugrana.

C.E. Noia Freixenet: Luis Gil, Esteller, Albesa, Del Amor, Francesc Gil- cinc inicial-, Palau, Xaus i Ferrer.

FC Barcelona: Egurrola, Gual, Pascual, Álvarez, Panadero- cinc inicial-, Reinaldo, Barroso i Marín.

Gols: 0-1, Pascual (min 9); 0-2, Marín (min 18); 1-2, Francesc Gil, pen. (min 21); 1-3, Álvarez (min 25); 2-3, Esteller (min 25); 2-4, Reinaldo (min 29); 2-5, Álvarez (min 31); 2-6, Álvarez (min 34); 3-6, Albesa (min 37); 3-7, Álvarez (min 37).