Tot i que els últims retocs a la calçada es van acabar d’enllestir diumenge, les obres a la ronda del General Mitre no es donaran per acabades fins que s’adeqüin les voreres del tram, una actuació que està prevista per a aquesta mateixa setmana.

Els conductors que s’han trobat la congestió, agreujada per la pluja continuada, han mostrat opinions diverses pel que fa a la reforma. Alguns han explicat que noten que la circulació és més fluïda, tot i que també n’hi ha hagut que han fet una valoració negativa del primer dia de funcionament de la via després de la reforma.

La presidenta de l’AV de la Ronda del General Mitre, Patricia Hernández, ha assegurat en una entrevista a Barcelona FM que esperaven “amb expectació” la finalització de les obres, “després de tants anys”, més de 10. “S’havia convertit en una autopista de vuit carrils completament desfasada”, recorda, i confia ara que la seguretat dels vianants millori. De fet, Hernández creu que la reforma està enfocada per racionalitzar el trànsit i donar prioritat al vianants. L’ampliació de les voreres també era necessària, ha afegit, perquè hi pugui haver més vida comercial.