L'Europa ha començat el partit molt fort, però el primer a marcar ha estat el Santfeliuenc. L'àrbitre ha xiulat mans de Padilla quan estava a terra. El llançament de falta de Bolaños ha acabat en gol. Malgrat el contratemps, l'Europa ha seguit igual, i això ha donat fruits. Al minut 32, Cano ha fet de cap l'empat a un. Aquest ha estat el gol 3.000 dels escapulats a la Tercera Divisió. Abans del descans, una cessió de Dot ha estat a punt de ser aprofitada per Joserra. A la represa, els del Baix Llobregat n'han tingut una, però Leva l'ha rebutjat. De nou, Rafa Leva ha salvat el segon en un remat del Cano del Santfeliuenc. A cinc per al final, el gol del partit: Guzmán ha rebut una pilota, i d'un gran xut amb la dreta ha situat l'Europa per davant. Tot i que finalment els de Pedro Dólera no s'han endut els tres punts, ja que en l'afegit, Nacho de cap a fet l'empat a dos. PEDRO DÓLERA entrenador del CE Europa "Crec que hem fet moltes, moltes, moltes ocsasions sobretot a la primera part com per anar per davant. Però estem en aquesta dinàmica, quan la bola no entra, doncs si la gent es vol agafar només al resultat, doncs si no estem bé o avui hem empatat i hem perdut dos punts però bé l'equip ha fet tot el possible."

CE EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Putxi, Cano, Alegre, Javi Lara, Nils (Rovira, 74′), Guzmán, Javi Sánchez (Ignacio,  66′), Padilla i Poves (Camacho, 88′).

SANTFELIUENC FC: Carles, Dani Sánchez, Édgar, Joserra (Gerard Rovira, 73′), Nacho, Tena, Maldo (Éric, 80′), Bolaños, Cano, Quiles i Iván Peralta (Toro, 66′).

ÀRBITRE: Brian Díaz Díaz (Terrassa) assistit per Kevin Pérez Asensio i Sergio Álvarez Ubric (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Padilla, Camacho i al segon tècnic Dani Contreras (Europa), i a Joserra, Maldo i Toro (Santfeliuenc).

GOLS: 0-1 (Bolaños, 4′); 1-1 (Cano, 32′); 2-1 (Guzman, 85′); 2-2 (Nacho, 90′).